Kontakt

Ekely Kunstskole, Jarlsborgveien 18, 0379 Oslo

Beliggenheten er like ovenfor Skøyen og det er gode kollektivforbindelser hit, både med T-bane, buss og trikk. Jartrikken nr.13, buss nr. 23 og T-bane nr. 2 og nr. 3 til Smestad T-banestasjon. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor Munchs vinteratelier.

Studieledere: Frithjof Hoel/Marianne Blankenberg, tlf: 95 77 42 54/48 00 78 42,

E-post: frihoel@gmail.com                                                                                                  blankenmar@gmail.com

Kursavgift betales til kurskonto: 9722.4667.365


Billedkunstner Marianne Blankenberg er lærer for kurs A - Olje/Akryl og kurs C - Olje/Akryl(kveldskurs). Hun er utdannet ved Ecôle des Beaux arts i Paris, P.S.1 i New York og Statens Kunstakademi under professor Ludvig Eikaas. Blankenberg har lang undervisningserfaring og har undervist ved Kunsthøyskolen i Oslo KHIO avdeling Kunstakademiet, Kunst og Håndtverkskolen, Oslo Tegne- og Maleskole, Oslo Maleklubb, Mølla Kunstskole Og Ekely Kunstskole. Hun er innkjøpt av Norsk Kulturråd, Nasjonalmuseet for Kunst, Norsk Museum for fotografi og private kunstsamlinger.


Billedkunstner Frithjof Hoel er lærer for kurs B - Olje/Akryl og kurs D - Olje/Akryl(kveldskurs).Han er utdannet ved Statens Kunstakademi under professor Inger Sitter, Knut Rose og Bjørn Carlsen. Han har en lang og solid undervisningserfaring. Hoel har undervist ved Statens Kunstakedemi i Oslo, Granum Kunstfagskole, Oslo Tegne- og Maleskole, Mølla Kunstskole og Ekely Kunstskole, samt en rekke andre kunstskoler. Han er innkjøpt av Nasjonalmuseet for Kunst og private kunstsamlinger.                                                                        

Ha

Ber